Ώρα για πάτημα σταφυλιών και γευσιγνωσία σε κάποια παλαιωμένα κρασιά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
To νέο μας βιβλιαράκι ετοιμάστηκε.
Μετά από καιρό ήρθε κι ένα αδελφάκι του πρώτου μας οδηγού για τους δρόμους κρασιού και τα αρχαία μονοπάτια. Αυτή τη φορά με γαστρονομία.Όπ...
-
...είναι από γηγενή ποικιλία, παράγει ένα στιβαρό, πορφυρού χρώματος και ρωμαλέο κρασί με ονομασία προέλευσης Αγιωργίτικο ιδανικό ...
-
Bordeaux : Η μάνα των Ερυθρών ποικιλιών (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc των λευκών γλυκών ποικιλιών (Sauternes: from Sem...
-
Σκεφτείτε εναλλακτικά για Oινοτουρισμό - Toυρισμό Υπαίθρου-Αγροτουρισμό στην Πελοπόννησο. Do winetourism - rural tourism - agrotourism i...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου